Dagtilbudsleder i Myretuen i Holeby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på trivsel, læring, udvikling og dannelse for både de enkelte børn og for børnegruppen? Er du inddragende i din ledelsesstil og tydelig i din kommunikation? Kan du sikre rammerne for et godt arbejdsmiljø samt en optimalanvendelse af de økonomiske ressourcer? Så er du måske vores nye dagtilbudsleder til Myretuen!

Du får muligheden for at præge Myretuens spændende udvikling

Som dagtilbudsleder i Myretuen får du muligheden for at fortsætte udviklingen i en veldrevet børnehave, hvor der er fokus på udvikling af høj kvalitet i den pædagogiske praksis, som også afspejler sig i tilsynet. I Myretuen er der fantastiske inde- og udemiljøer, et godt børnesyn udlevet i praksis og medarbejdere, der er dedikerede til at give børnene et godt børneliv. Vi arbejder med udvikling af fysiske pædagogiske læringsmiljøer ude som inde, det pædagogiske måltid, datainformeret udvikling, evalueringskultur, strukturerede hverdagsrutiner og er certificeret sangglad- institution.

Daglig drift og strategisk ledelse

Som dagtilbudsleder er du det, der er i Lolland Kommune betegnes en decentral leder. Det betyder et stort ledelsesrum med eget selvstændigt budget- og personaleansvar for en decentral enhed med egen bestyrelse og MED. Du får med andre ord ’hele pakken’.

Roller og opgaver som dagtilbudsleder spænder vidt - fra strategisk ledelse via handleplaner på lovgivning og kommunale strategier til faglig, pædagogisk ledelse ’tæt på’ ude blandt dine medarbejdere, samt betjening af bestyrelse, sikre et godt forældresamarbejde og samarbejder ud af huset til fx skolen om gode overgange eller PPR og Børn & Unge om børn i udsatte positioner. Arbejdet med at gennemføre dagtilbudsreformens styrkede læreplaner m.v. er fortsat i gang. Du får således en væsentlig rolle i at videreudvikle den pædagogiske praksis. Med dagtilbudsreformen samt kommunens dagtilbudsstrategi og tilsynskoncept er baren sat højt for den pædagogiske praksis. Et nyt eksternt, pædagogisk tilsyn understøtter dig i denne udvikling.

I Myretuen vil der være et ledelsesteam bestående af dig og din souschef. Læs yderligere om stillingen i job- og personprofilbeskrivelsen (PDF).

Om Myretuen

Myretuen er én af i alt 13 institutioner, hvoraf de 4 institutioner er den del af en landsbyordning og de øvrige 9 er selvstændige daginstitutioner i byerne. Myretuen hører under sektor for Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune, og dagtilbudslederen referer til sektorchefen for Skole og Dagtilbud.

Myretuen består af børnehaven i Holeby samt den tilknyttede skovbørnehave ’Skoven’, som er populær og internationalt anerkendt for sit ude- og børnemiljø. I alt er der op til ca. 55 børnehavebørn og i alt 11 medarbejdere.

Myretuen er i dag en del af HolebyLandsbyordning, men skolen er besluttet lukket fra 1. august 2024.

Har du ledelseserfaring elleren spirende leder i maven?

Vi hører gerne både fra dig, der har mange års ledelseserfaring og fra dig, som først nu skal til at begyndte at slå dine folder som leder i den pædagogiske verden. Hvis du ikke allerede har en diplomuddannelse i ledelse, kan du se frem til at få den.

Vi tilbyder:
  • Et engageret personale, der brænder for at skabe de bedste udviklingsbetingelser for alle børn og forældre
  • Et stærkt samarbejde i det samlede dagtilbud
  • Et tværsektorielt samarbejde med Skoler, Børn og Unge samt Kultur og Fritid En forandringsorienteret skole- og dagtilbudssektor i konstant udvikling
  • Nye spændende udviklingsprojekter
  • Et udviklingsorienteret, eksternt tilsyn, som leverer relevante inputs til din ledelse
Til gengæld forventer vi også noget af dig:
  • Du har et stærkt pædagogisk fundament i form af pædagogisk uddannelse og praksiserfaring inden for 3-6-årsområdet
  • Du er innovativ og tør tænke ud af boksen
  • Du kan udvikle og forankre nye tiltag og er ikke tilfreds, før du ser forandringerne foregå konkret i den pædagogiske praksis
  • Du tager ansvar for den administrative og økonomiske drift af institutionen med bistand fra en administrativ medarbejder og din souschef
Yderligere information

Du er meget velkommen til at kontakte sektorchef Espen Fossar Andersen (fra/med 8. november) på tlf. 23 80 73 67 eller souschef Carsten Frigaard (til/med 7. november) på tlf. 30 46 62 34, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansøgningsproces

Ansøgningsfrist er søndag den 19. november kl. 23.59.

I din ansøgning bedes du vægte, hvorfor du netop søger lederstillingen i Myretuen.

Første samtalerunde afholdes fredag den 24. november og anden samtalerunde afholdes onsdag den 29. november.

De ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, vil skulle gennemføre en profilanalyse og arbejde med en case.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=28cf3191)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lolland Kommune - Holeby Landsbyordning, Vestervej, 4960 Holeby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5931058

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet