Medarbejdere til Kofoedsmindes Beskæftigelses- og aktivitetstilbud i Rødbyhavn

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at arbejde med meningsfuld beskæftigelse for Kofoedsmindes beboere? Så er det dig vi søger.

Kometen er Kofoedsmindes tilbud om aktiviteter og beskæftigelse til beboerne. Vi brænder for at give mennesker, der har haft svære livsvilkår, den bedst mulige hverdag. To af vores kollegaer har søgt andre udfordringer på Kofoedsminde.

Kometens medarbejdere er synlige for både beboere og kollegaer. Du kan overskue mange forskellige opgaver, og samtidig være nærværende og engageret i dit samspil med beboerne. Samtidig byder du ind med dine egne kompetencer, så du er både god til at arbejde i teams og på egen hånd.

Kometen er en vigtig del af Kofoedsmindes socialpædagogiske indsats. Den hviler på de værdier, tilgange og metoder, som vi kalder Fælles Praksis. Læs mere om fælles praksis og om vores værdier her

  • Kometen vil tilbyde beboerne et meningsfuldt og attraktivt sted uden for den afdeling, hvor de bor. At kunne mestre at bruge os ved siden af afdelingen er vigtigere end selve indholdet i de forskellige aktiviteter. Derfor er Kometens afsæt den enkelte beboers behov og muligheder.

Kometens arbejdsmåde
Kometen er en nytænkning af Kofoedsmindes tilbud. Vi vil være Kofoedsmindes drivkraft for at øge mængden af aktiviteter, som beboerne kan benytte ved siden af hverdagen på afdelingen.

  • Vi tilbyder forskellige aktiviteter, som Kometens egne medarbejdere står for.
  • Vi tager initiativ til og støtter aktiviteter, som afdelingerne eller andre på Kofoedsminde får ansvaret for.

Driften af Kofoedsminde er et naturligt omdrejningspunkt for mange af vores aktiviteter. Vedligehold og servicering af grønne arealer, bygninger og køretøjer samt genbrugsindsamling. Et andet naturligt omdrejningspunkt er vores kreative og læringsbaserede beskæftigelse, så som skole, musik, male, og med tiden teater og skuespil. Kometen arbejder tema baseret og temaerne ændre sig over tid, og som medarbejder er du ikke tilknyttet et bestemt team. I stedet er du tilknyttet et team og kan arbejde fleksibelt imellem værkstederne.

Læs mere om Kometen her

Dine kompetencer og vores team
På Kometen arbejder vi i to teams, og vi bevæger os fleksibelt inden for alle de opgaver, som Kometen varetager.

Du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent. Alternativt har du flere års erfaring med pædagogisk arbejde. Du må meget gerne kende det socialpædagogiske område og have erfaring med mennesker med vidtgående psykiske handicap, eller psykisk udviklingshæmning. Det er ikke et krav, men det er en stor fordel.

Udover en pædagogisk uddannelse må du gerne have supplerende kompetencer. Specialkompetencer kan være:

  • Ergoterapi, afspændingspædagogik, mindfulness, massage…
  • Madlavning, køkken og kost
  • Drama, skuespil, teater
  • Male, tegne, formgive
  • E-sport og digitalt

Læs funktionsbeskrivelsen ”her”.

Generelt om stillingerne
Stillingerne er faste stillinger på 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 08 – 16 og fredag kl. 08 – 13, arbejdstiden vil dog i begrænset omfang omlægges til aften, i weekender eller på helligdage.

Der afholdes samtaler mandag den 26.06.2023

Har stillingsopslaget fanget din interesse så send din ansøgning via vedhæftede link, hvor du beskriver din uddannelsesbaggrund og tidligere erfaringer fra relevant arbejde samt hvordan du forestiller dig du kan bruge din viden i et arbejde på Kofoedsminde.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35587&linkref=17683&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849426

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet